Breathplay

Valtiatar Keijun blogi

Ne, jotka ovat seuranneet minua jo pidempään, tietävät, että kaikenlainen breathplay kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. Tähän on monenlaisia eri vaihtoehtoja. Asiakkaiden suosikkeihin kuuluu tietysti facesitting. Tätä on kuitenkaan Valtiattarelta turha edes haaveilla saavansa ilman vaatetusta, istun kasvoillesi vain pukeissa.


Jos saan itse valita kuinka breathplaytä toteutan, teen sen ehdottomasti omilla käsilläni: kuristaen, puristaen, venyttäen ihoa, painaen…


Kuvittele tilanne jossa olen sitonut sinut niin ettet pysty liikkumaan… Tulen päällesi makaamaan. Painan toisen käteni suullesi, toisella tukin sieraimesi. Käsken sinua: pidä silmät auki, katso minua. Tuijotan syvälle silmiisi, etkä tiedä kuuluuko sinun pelätä minua vai hukkua silmiini ja siihen hyvän olon tunteeseen, että minä hallitsen sinua nyt täysin.

On minun käsissäni milloin hengität taas kunnolla, et voi tehdä asialle mitään.


Luotat minuun täysin ja pidän sinusta kyllä huolen. Käymme rajoillasi, mutta turvallisesti. 


Vaihtelua leikkeihin olen saanut muutamalta asiakkaalta, jotka toivovat tukehdutus- ja kuristusleikkeihin myös painiotteita. Tykkään kovasti näistä sessioista sillä minusta löytyy hyvin paljon voimaa, jota tykkään kyllä käyttää. Erityisesti vahvojen reisieni puristuksesta et kyllä irti pääse. Toki näissäkin sessioissa täytyy muistaa se, että olen Valtiatar ja painisäännöt sovitaan tarkoin etukäteen. Toisin sanoen: minä voitan aina 😉


Valtiattaresi,
Keiju

Tagit

    Kategoriat

    ×