Kiitos kuluneesta vuodesta 2021

Valtiatar Keijun blogi

Kiitos kaikille teille, jotka kävitte sessiossani vuonna 2021. Toivottavasti näen teidät tulevanakin vuotena ja tietysti toivotan myös kaikki uudet asiakkaat luokseni. Tehdään teidän unelmistanne totta.

Sessioin edelleen vain Villikartanolla eli tämä on ainut paikka mistä minut löytää. Tammi- toukokuussa sessiopäiväni tulevat olemaan joka tiistai ja torstai; joitan poikkeuksia toki voi tulla. Kesällä sitten lisään sessiopäiviä. Mikäli nämä päivät ovat sinulle täysin mahdottomat, voimme neuvotella myös lauantaisessioista. Joka lauantai en kuitenkaan voi kartanolle tulle sillä siellä järjestetään yksityisbileitä.

Vuoden 2022 kinkybileet Villikartanolla ovat seuraavina päivinä:

18.2.22
7.5.22
12.8.22
26.11.22

Laita päivämäärät itsellesi ylös jo nyt. HUOM! Minä en vastaile bilekyselyihin tai ota ilmottautumisia vastaan. Näistä bileistä lisätietoa Villikartanon omistajilta: wildclub.fi

Nähdään sessioissa. Ja bileissä 😉

Valtiatar Keiju

Tagit

    Kategoriat

    ×