VALTIATAR KEIJU YLLÄTTI MINUT DUOSESSIOLLA

Valtiatar Keijun blogi

Soittelen Villi Kartanon ovikelloa tasan sovittuun aikaan. Valtiatar Keiju saapuu avamaan. Ja mikä näky hän onkaan. Menen hetkeksi hämilleni kun hän saapuu upeassa, niukassa asusteessaan avaamaan oven, isot ja kauniit rinnat paljaina…

Seuraan Keijua pukeutumishuoneeseen ja huomaan ettemme olekaan kaksistaan. Kartanon tuore Valtiatar Miss Duality on myös paikalla seuraamassa millainen orja paikalle saapuukaan… Alan riisua vaatteitani ja kieltämättä ujostuttaa tämä ylläri samalla avaan mukanani olleen kassin ja kaivan sieltä asusteet esiin. Hieman vapisevin käsin pukeudun Tintti-asuuni, eli stayupit, korkkarit ja mekko päälle. Keiju muisteli että sukat tahtoivat viimeksi vähän valahtaa alas joten hän kävi etsimässä minulle sopivat sukkanauhaliivit joilla asusteet pysyvät varmasti päällä. Kävelen korkkareissa ja mekossani meikkituoliin ja saan päähäni vielä blondin peruukin jonka Keiju kampaa nätiksi. Ihan vielä ei ole valmista. Keiju varmistaa etten mölise liikaa joten hän asettelee suukapulan suuhuni. Suukapulassa on vielä sopiva lenkki johon saa kiinnitettyä talutushihnan.

Lähden hihnassa seuraamaan Keijua kohti yläkertaa. Saavumme hämärään huoneeseen ja asetun istumaan seinustalla olevan T-ristin ääreen. Saan jalkoihini metalliset kahleet. Noissa on paikka käsillekin mutta kroppani ei tahdo taipua tuohon, joten Keiju päättääkin hakea rannekahleet jotka hän kiinnittää tiukasti ja kytkee remmeillä kiinni kehikkoon. Siinä samalla hieman ujona olen kun Keiju oikein voimakkaasti painaa rintojansa käsiäni vasten kiinnittäessään minua. Hänen paljaat rintansa tuntuvat ihanilta. Mieli tekisi koskea enemmänkin mutta Valtiattareenhan ei kosketa joten tyydyn nauttimaan tästä hetkestä… Sama toistuu vielä toisenkin käden osalta. Hän tekee minut hulluksi jo tässä vaiheessa… Kroppani hän kiinnittää useammalla remmillä jotten varmasti lähde pakoon. Keiju on jo lähdössä pois kun hän päättääkin vielä sitoa silmäni huivilla. Siinä istun taas kädet ylhäällä, jalat kahlittuna ja täysin avuttomana ilman pakomahdollisuutta.

Jään yksikseni istuskelemaan hiljaisuuteen. Alku onkin hyvin helppoa mutta jossakin kohtaa asento alkaa tuntua käsien osalta melko tukalalta. Koitan verrytellä käsiäni ja olo hieman helpottaa. Jossakin kohtaa kuulen askeleet ja Valtiatar saapuu katselemaan miten tämä orja jakselee. Hän onkin tällä kertaa armollisella päällä vielä tässä vaiheessa ja helpottaa oloani hieman. Kädet vapautuvat hetkeksi ja kahlitaan selän taakse. Lisäksi vielä yksi uusi remmi kropan ympärille. Näitä säätöjä tehdessään Keiju on tullut aivan kiinni minuun ja tunnen hänen polvensa munaani vasten joka alkaa heräilemään… Yhtäkkiä täysin odottamatta hän survaisee polvellaan hieman kovemmin palleilleni. Tässä kohtaa viimeistään tajuan miten avuton tällä hetkellä olen.

Keiju poistuu ja jään jälleen istuskelemaan yksikseni hiljaisuuteen. Tässä on hyvin aikaa miettiä mitähän Valtiatar mahtaa tehdä kun vapauttaa minut… Hetkeksi hiljaisuus keskeytyy kun kuulen kuinka Keiju ja Duality keskustelevat jostakin… Olen kuulevinani mm. ”Tämä sopii alkulämmittelyyn… Tämä on aika vittumainen…”. Perään kuulen ilkikurista naurua ja Valtiattaret pohtivat mahdetaanko tänään kuulla turvasana. Jotain pieniä läpsyjäkin kuulen joten taitaapi olla että siellä valikoidaan piiskoja…

Vielä tovin yksikseni istuskeltuani kuulen lähestyvät askeleet. Keiju vapauttaa minut ja irrottaa silmäsiteeni. Lähden seuraamaan häntä kohti alakertaa. Kädet ovat yhä sidottuna selän taakseni joten korkokengissä portaiden alas kulkeminen on hankalaa. Onneksi seinässä on köysi josta saan otettua tukea ja onnistun pääsemään perille. Olemme saapuneet kartanon aulaan ja Miss Duality on myös paikalla katselemassa kun hoipun korkkareissani Keijun perässä huoneeen keskellä olevan taljan ääreen. Keiju vapauttaa kahleeni selän takaa vain kytkeäkseen ne taljaan kiinni ja nostaa sitä ylöspäin. Lisäksi saan nilkkojeni ympärille remmin ja kohta jalat ovat tiukasti yhdessä. Keiju määrää minut kääntymään ympäri. Sipsutan tukalassa asennossani sen minkä voin ja näen että läheisellä penkillä on useampi piiska valmiina. Tässä taljaan sidottuna kädet ylhäällä ja jalat yhteen sidottuna ei pakoon lähdetä…

Keiju nostaa mekkoni helmaa ylös ja kiinnittää sen niin että olen perse paljaana ja tiedän että kohta ulisen kivusta… Hän ottaa käteensä piiskan jossa on kolme nahkaista päätä ja tuo näyttää jo valmiiksi pelottavalta. Tovin Keiju pitää minua piinassa kunnes iskuja alkaa satelemaan vasemmalle ja oikealle. Jo muutaman iskun jälkeen alan ulisemaan. Keiju vain kommentoi että ”Eihän vielä edes ollut kovia lyöntejä”. Asento on tukala eikä ole mitään mahdollisuuksia suojautua. Muutama isku osuu niin kivuliaasti että vaikka suukapula on suussa niin kuvittelen ääneni kaikuvan läpi kartanon. Koko tämän ajan Miss Duality seisoo edessäni ja tarkkailee minua. En oikein tiedä mihin katsoa sillä nolottaa ja pelottaa koko tilanne. Keiju pitkittää kiusallisesti tilannetta ja koko kroppani alkaa täristä pelosta kun odotan koska seuraava osuma tulee ja minne. Samalla tämä on niin nautinnollista ettei tälläistä joka tyttö ihan joka päivä koekaan… Kunnes ajatukseni taas keskeytyy seuraavasta iskusta.

Keiju vaihtaa välineen leveään läpsyttimeen. Tuo osuu vähän laajemmalle alueelle. Tuntuu, mutta ei oikeastaan satu vaikka älähdänkin kun paikat ovat jo edellisestä hellinä. Tätä olisi voinut jatkaa pidempäänkin, mutta nämä naiset taisivatkin huomata että minulla on liian helpot oltavat. Katselen peloissani mitä sieltä on seuraavaksi tulossa. Sieltä löytyykin perinteinen raippa. Tällä kertaa osat vaihtuvat ja raippa onkin Dualityn käsissä ja Keiju asettuu aivan minun eteeni. Saan voimakkaan iskun palleilleni Keijun toimesta, huudan ja koko kroppa koittaa suojautua. Keiju vain nauraa. Duality sivelee hellästi raipalla pakaroitani ja antaa muutaman kevyen läpsyn, kunnes tärähtää muutama napakka isku jo herkille pakaroilleni ja ulvahdan. Samalla Keiju nappaa terävillä kynsillään tiukasti kiinni palleistani. En pysty mitenkään suojautumaan ja ulisen vain ja katson kuinka nämä naiset vain nauravat kärsimykselleni.

Keiju nappaa hapsupiiskan ja asettuu taakseni. Saan useita iskuja sekä vasemmalle että oikealle pakaralleni ja osa osuu reisien puolelle. Kipeää tekee! Välillä on pieni tauko ja siinä odotellessa tärisen taas pelosta kun en tiedä milloin seuraava isku viuhahtaa.

Kyllä tässä huomaa miten erilaisia piiskat voivat olla. Osa sattuu ihan hemmetisti ja osa on oikeastaan nautinnollista. Silti taas herää ajatukset mihin ihmeeseen olen itseni taas sotkenut kun olen tässä tilanteessa. Piiska jatkaa viuhumistaan vielä tovin, kunnes Keiju sanoo että vielä 5 iskua. Mielessäni lasken noita ja kestinpä, mutta olen ihan puhki. Pää on tyhjä ja mietin vain mitähän seuraavaksi tapahtuu, kunnes muistan että Keijullahan on koko tämän ajan ollut strap-on vyö päällään ja mukavankokoinen muna siihen kiinitettynä…

Luulen jo hetken vapautuvani taljasta kun Keiju pistää vielä pienen kiusoittelun päälle ja nostaa tuota ylemmäs niin että hyvä kun jalat vielä koskettavat lattiaan… Sentään en ilmaan päätynyt kun hän laskee taljan alas ja vapauttaa minut. Saan myös suukapulan pois ja tunnen siinä hetkessä sotkevani paikat kuolastani… Sipsutan läheiselle pukille johon asetun vatsalleni. Käteni kahlitaan pukin alle ja jalkaremmi avataan. Saan määräyksen levittää haarani. Taitaa tämä Tintti saada jotain paksua peppuunsa pian…

Keiju testailee peppuani muutamalla sormella ja toteaa että täällä on käyty ennenkin. Kohta hän työntyykin hitaasti sisääni ja alkaa panemaan. En voi kuin huohottaa nautinnosta, sillä tuo tuntuu niin ihanalta. Siinä sidottuna, mekko päällä ja perse avoimena käytettäväksi… Keiju lisää työntöjensä voimakkuutta ja alan huohottamaan enemmän. Koko pukki tuntuu lähtevän liikkeelle Keijun työntöjen voimasta. Vielä tulee muutamat voimakkaat työnnöt ihan syvälle ja tuntuu että olen ihan muissa maailmoissani…

Minut vapautetaan ja saan kuulla että nyt vasta se hauskuus alkaa. Päässä pyörii ajatuksia, vaikka luulen tietäväni mihin se liittyy niin en tiedä mitä tulee tapahtumaan. Siirryn Keijun perässä alakertaan huoneeseen jonka seinät ja katto on varustettu peileillä. Keskellä huonetta on pöytä jonka päälle minut määrätään asettumaan selälleni. Keiju toteaa Dualitylle että tämä narttu on kova rimpuilemaan joten hänet pitää kytkeä kunnolla kiinni. Keiju kytkee ensin pääni kiinni ja siinä samalla näyttää kuka täällä määrää kuristamalla minua remmillä muutamia kertoja hetken aikaa ja vain naureskellen perään. Alistuneena olen vain paikoillani ja annan Valtiattarien kytkeä minut kiinni. Seuraan katossa olevien peilien kautta kuinka Valtiattaret kytkevät minut tiukasti remmeillä kiinni ympäri kroppaa. Lopulta olen asennossa jossa en pysty liikkumaan. Keiju vihjailevasti kyselee muistanko mikä on hänen suosikkinsa… Tässä kohtaa ei enää tarvitse arvailla sillä pallit ovat seuraava kohde ja en pysty mitenkään vetämään jalkojani yhteen tai suojautumaan käsilläni.

Keiju kiipeää kontilleen päälleni. Jossain muussa yhteydessä tämä olisi kiihottava tilanne mutta nyt alkaa jo pieni kauhu vallata minut. Olen jo muutaman napakan iskun ja puristuksen saanut kokea alapäässäni tänään. Keiju kyselee tiedänkö miksi hän on ottanut kenkänsä pois. En tajunnutkaan että hän on siinä ollut paljain jaloin. Kohta hän jo seisoo yläpuolellani ja alkaa tallomaan munaani ja pallejani. Inisen tuskasta, mutta jotenkin kummalla tavalla samalla nautin tilanteesta. Tätä jatkuu tovin kunnes äkkiarvaamatta Keiju antaa voimakkaan potkun suoraan kasseilleni. Huudan tuskasta ja koitan käpertyä suojaamaan itseäni vaikka se ei olekaan mahdollista. Nyt sattui ihan helvetisti! Tämän jälkeen olenkin peloissani ja tärisen ja syke on varmaan taivaissa.. En pysty miettimään mitään muuta kuin että ylläni on sadistinen Valtiatar jonka armoilla täysin olen. Kaikki muu ajatus tuntuu katoavan johonkin. Hämärästi muistelen Keijun sanoneen Dualitylle että ”nyt olen pään sisällä”. Ja se pitää täysin paikkaansa. Tästä eteenpäin jokainen Keijun lieväkin liike sai minussa aikaan suojautumisreaktion, tai sen yrityksen. Sainpa myös todeta pitkän kaavan kautta että hänen kyntensä ovat todella terävät kun ne pureutuivat kasseilleni uudestaan ja uudestaan ja se kesti pitkään.

Koko kroppa tärisee jatkuvasti kun Keiju pyörii yläpuolellani, välillä tulee kontilleen suoraan kasvojeni eteen ja hänen katseensa suorastaan vangitsee otteeseensa. Hän kysäisee kestänkö vielä toisen potkun kasseilleni. Terve järki sanoisi että en mutta jostain kumman syystä haluan tuota lisää vaikkakin pelottaa… Ja se odotus on pitkä kun hän kiusoittelee. Kroppa tärisee pelosta ja pari kertaa jo luulen että nyt tulee mutta ei… Kunnes yllättäen napakka potku iskeytyy haaroväliin ja huudan… Tuo oli onneksi hieman hellempi täräytys mutta kyllä sekin iski voimattomaksi…

En tiedä oliko palkinto että otin urhoollisesti osumat vastaan mutta seuraavaksi Keiju alkaakin runkkaamaan minua. Muna on hellänä ja väsynyt mutta alkaa hiljalleen heräilemään. Onko sitten väsymys, ujous, vaiko se että menin edellispäivänä pari kertaa runkkaamaan mutta en onnistunut laukeamaan vaikka se hetkellisesti olikin lähellä. Saan jokusen kerran kuulla kuinka olen säälittävä runkkari enkä ollut edes kysynyt lupaa saanko tehdä niin ennen Valtiattaren luo saapumista… Tässä on kyllä rentouttavaa olla ja seurata katossa olevan peilin kautta kuinka Keiju runkkaa munaani ja vieressä Miss Duality seuraa tilannetta. Silti jotenkin takaraivossa on ajatus että kohta Keiju tekee jotain ilkeää ja niin hän tekikin. Täysin yllättäen voimakas läpsäisy kasseille ja taas ulvon…

Seuraavaksi Valtiattaret vapauttivat minut ja minun piti vielä runkata polvillani heidän edessään. Pakko kyllä oli myöntää että vaikka kuinka haluaisi onnistua niin nyt ei onnistunut.. Ja hieman harmitti sillä olen ihan varma että he olisivat pakottaneet minut nauttimaan oman lastini… Ehkä sitten ensi kerralla.

Siirryn vapisevin jaloin yläkertaan ja suihkun puolelle. Kotiin ajellessani olen onneni kukkuloilla miettiessäni tätä kokemusta ja odotan innolla ensi kertaa. Etenkin kun Keiju vihjaili että ensi kerralla pitää ottaa siveysvyö mukaan ja avaimet jäävät sinne…

Valtiatar Keiju ja Miss Duality

Tagit

    Kategoriat

    ×