Valtiattaren vapaapäivä

Valtiatar Keijun blogi

Rakastan mun työtä, siis aivan oikeasti rakastan! Saan olla luova, tavata uusia ihmisiä, kannattella, johtaa, luoda elämyksiä ja vapauttaa ihmisiä arjen kenties stressaavista ajatuksista. Mutta selvää on, että työni on myös kuormittavaa. Olen ihmisistä fyysisen puolen lisäksi myös henkisesti vastuussa! Lepopäivät tulee siis välillä tarpeeseen, jotta minulla on voimavaroja ihmisiä hoitaa (pakko käyttää tuota sanaa hoitaa. Sitä työni mielestäni pääasiallisesti on. Ihmisten hoitamista <3 )

Miten Valtiatar lataa akkunsa?

Tärkeintä on pitää arjessa kiinni hyvinvoinnin ”peruskolmiosta” eli säännöllisestä treenistä, laadukkaasta ravinnosta ja riittävästä levosta . Mutta silloin kun haluan todella rentoutua, kutsuu minua lämmin vaahtokylpy ja hotellien pehmeät sängyt ja hellivät lakanat! Olenkin käynyt läpi lukuisia hotelleja ympäri Suomen. Minne lie matkani käy seuraavaksi. Kuvia viime kerrasta kun olin rentoutumassa Turun Seurahuoneella. Otettiin kuvia luottokuvaajani Elsa Wellamon kanssa rentoutumisen ohjella 🙂

Tammikuisin terveisin,
Valtiatar Keiju

Tagit

    Kategoriat

    ×