Naiset olette ihania

Valtiatar Keijun blogi

Kaikki sen varmaan tietää, että suurinosa asiakkaistani on miehiä. Sen takia se tekeekin siitä erityisen jännittävää (ja kiihottavaa) kun kanssani samaa sukupuolta oleva tekee ajanvarauksen.

Jos tuntee historiaani niin tietää, että olen aloittanut nämä työt Villi- Iran orjattarena ja löytänyt dominoivan puoleni vasta reilu 8 vuotta sitten.
Tästä johtuen kun nainen on tulossa minulle sessioon, se muistuttaa minulle itsestäni. Menen muistoissani niihin aikoihin. Mietin mistä sain nautintoa, mitä halusin ja miksi. Miten toivoin, että minut kohdattiin. Kuulostelen asiakasta kun hän kertoo toiveistaan. Mahtaako hänellä olla samankaltaisia ajatuksia ja haluja kuin minulla silloin. Vai olemmeko kenties aivan eri maata? Sekin on kiehtovaa ja sopivalla tavalla haastavaa.

Teen sitä toki jokaisen asiakkaani kanssa, mutta erityisesti naisen kanssa mietin sitä, miten voin nostattaa tämän itsetuntoa session aikana, jotta hän voisi rentoutua ja tietäisi, että on hyväksytty juuri sellaisena kuin on? Miten saan hänet ymmärtämään kuinka nautinto kuuluu hänelle, hän todella on sen arvoinen. Miten saan hänet tuntemaan orgasmin koko hänen upeassa kehossa? Miten saan hänet luopumaan kontrollista ja heittäytymään vain ihanien tuntemusten vietäväksi?

Kuvassa orjattarena Eva Euforia

Naisen keho on älytön ja sen voi saada kiemurtelemaan ja värisemään. Nainen voi valua ja roiskia. Nainen kykenee moneen orgasmiin peräkkäin. Ja naisen voi myös jättää ilman, jos hän sen ansaitsee, haha.

Nainen kuulostaa kauniilta. Nainen on NAINEN. Kokonainen, paras, ihana, rakastettava.
Ihan jokaisessa pituudessa, koossa ja iässä.

Lisää naisia sessioon odottaen,

Keiju

Tagit

    Kategoriat

    ×