SÄILYTYSTÄ JA SÄHKÖLEIKKEJÄ

Valtiatar Keijun blogi

Riisun vaatteeni ja asettelen ne tuolille. Päälläni on vain pieni metallinen siveysvyö jonka Valtiatar Keiju oli määrännyt pistämään päälle viikkoa aiemmin. Ihan alasti minun ei tarvinnut kauaa olla sillä Keiju on varannut minulle hieman asustetta päälle pantavaksi. Puen päälleni mustat pikkuhousut, mustan mekon ja vielä kevyen mustan takin. Jalkoihini laitan valkoiset ballerinasaappaat. Saan vielä nahkakahleet nilkkojen ympärille joita ei vielä tässä vaiheessa kytketty yhteen. Keiju kyselee onko siveysvyön avain mukana ja luovutan sen hänen säilytettäväkseen. Samalla mieli täyttyy epätietoisuudesta että näinköhän saan tuota avainta tänään takaisin… Nousen seisomaan ja saan tosissani tehdä töitä että pysyn ylipäätänsä pystyssä kun korot ovatkin kengän kärjessä takaosan sijaan. Otan Keijusta hieman tukea kun lähdemme siirtymään yläkertaan, sillä tasapainoilu noiden kenkien kanssa on todella vaikeaa. Onneksi kartanon portaissa on köysi josta voi ottaa tukea.

Yläkerrassa siirrymme baaritilaan jonka nurkassa on pyörien päällä oleva häkki jossa pääsen ilmeisesti viettämään tovin yksinäisyydessä. Kömmin häkin sisäpuolelle ja asetun polvilleni. Keiju kiinnittää nahkahupun päähäni ja suupallon vaimentamaan ininääni. Saan vielä nahkakahleet käsieni ympärille jonka jälkeen kumarrun häkkiin makuuasentoon. Hieman on ahdasta mutta löydän silti olosuhteisiin nähden kohtuumukavan asennon. Keiju kytkee jalkakahleeni kiinni toisiinsa ja käsikahleet yhdistetään selkäni taakse. Jotta en pääsi liikaa rimpuilemaan niin hän vielä sitoo käteni ja jalkani narulla kiinni häkin kaltereihin. Siinä makaan osittain makuuasennossa, osittain kyljelläni, kädet selän takana, polvet koukussa jalat kattoa kohden.

Keiju sulkee häkin katon ja lukitsee sen vielä kahdella jykevällä lukolla. ”Vaikka jotenkin onnistuisit rimpuilemaan irti kahleista niin ulos et kyllä pääse, ties vaikka joutuisit olemaan siellä ties kuinka pitkään”, naureskelee Keiju. Hän poistuu paikalta ja jään yksikseni hiljaisuuteen makaamaan. Välillä kuulen askeleita ja jotakin kolinaa, Keiju ilmeisesti tuo jotakin välineitä paikalle ja voin vain kuvitella mitä hänellä mahtaakaan olla mielessään.

Olotila on jo hieman tukala ja liikkuakaan en juurikaan uskalla sillä mukavan asennon löytäminen uusiksi voi olla vaikeaa. Suupallon myötä suu on täynnä kuolaa ja samoin vaatteenikin ovat jo osittain ihan kuolasta märät. Yhtäkkiä huoneessa alkaa kuulua musiikki ja höristelen korviani että mitä ihmettä nyt on tapahtumassa. Kuulen kun Keiju ja Villi-Ira puhuvat ja mietin onko huoneessa joku muukin vai onko tämä vain joku heidän keskinäinen kiusoittelunsa minulle kun en näe enkä pysty puhumaan mitään. Kyllä huoneessa taisi olla joku muukin tekemässä ilmeisesti jonkinlaista tanssiesitystä, jonka nyt harmikseni missasin. Huomioni kyllä kiinnittyi täysin siihen ja tukala olotilakin unohtui toviksi.

Lopulta musiikki loppuu ja jään yksikseni. Aika tuntuu matelevan kovin hitaasti ja mietin paljonkohan kello on, samalla kun yritän venytellä jäseniäni. Kuola vain valuu ja yritän keskittyä vain rauhallisesti odottelemaan kun en mitään muutakaan mahda. Ympärillä on ihan hiljaista.

Lopulta Keiju saapuu paikalle ja kuvittelen jo pääseväni ulos tästä häkistä. Mutta Keijulla olikin jotain muuta mielessä. Tunnen kuinka hän rullaa häkkiä keskemmälle huonetta, jonka jälkeen hän nostaa hieman hameeni helmaa ja siirtää pikkuhousujani sivuun… Samalla kiihottava ja pelottava tilanne kun en ole ihan varma mitä hänellä on mielessään vaikka pieni aavistus siitä onkin. Keiju kaivaa kassejani paremmin esiin ja sitten tunnenkin haarovälissäni sähköiskun… Pallini ja haarani saavat Keijulta kyytiä sähköllä. Kohta onkin jo fiilis että laukean tähän paikkaan sillä olen erittäin kiihottunut tästä tilanteesta ja sen kyllä tunsi ahtaaksi käyneessä siveysvyössäkin. Olen edelleen kiinni kaltereissa joten tässä ei paljoa rimpuiltu. Valtiatar avaa häkin lukot ja aukaisee kannen päästäkseen paremmin käsiksi kriittisiin paikkoihini ja pallien sähköistäminen jatkuu minun vain yrittäessäni kieriä enkä karkuun pääse.

Keiju irrottaa köyden ja avaa kahleet. Nousen ylös polvilleni. Takki otetaan pois ja saan mekkoni alle imukuppitissit. Kyllähän tytöllä pitää muotoja olla, harmi vain etten itse sitä tässä kohtaa näe nahkahuppuni takaa.

Nousen pystyyn ja kiipeän varovaisesti häkistä ulos. Hieman jalkoja heikottaa eikä tilannetta helpota nuo todella haastavat ballerinasaappaat. Onneksi saan luvan ottaa Valtiattaresta sen verran tukea että pysyn pystyssä kun hän irrottaa suupalloani. Keijun avustuksella asetun ensin polvilleni ja siitä selälle makaamaan lattialle. Keiju sitoo ranteeni yhteen ja kahlitsee jalkani haaralleen. Sähköllä kiusaaminen jatkuu. Hän leikittele hieman kanssani ja hivuttaa sähköä pitkin reisiäni, hiljalleen lähestyen jalkoväliäni. Ulisen sekä tuskasta että nautinnosta kun hän täräyttää sähköllä suoraan kasseilleni ja leikittelee niiden kanssa. Siveysvyöstä johtuen pallit ovat muutenkin tavallista paremmin esillä. Kiemurtelen hieman ja koitan suojata haaroväliäni joten Keiju ottaa kovemmat keinot käyttöön. Hän tuli seisomaan jalkojeni päälle joten siinä ei niin vain karattukaan ja olin täysin hänen armoillaan.

Kun ei näe mitään, aistit ovat tavallista valppaammat ja säpsähdän välillä pienemmästäkin. Ja tulihan se sieltä, Keiju otti jonkin lätkän ja kevyesti läpsytteli sillä kassejani. Ulisin jo tästäkin sillä kipeää tuokin tekee. Keiju jatkaa läpsimistäni hetken, kunnes tunnenkin jotakin terävää. Hänellä on pari piikkipyörää joita hän pyörittelee kasseillani, haaroissani, reisilläni… Piiskallakin hän sipaisee haaroväliäni todeten kuitenkin että tämä on varattu ihan muuhun käyttöön…

Keiju irrottaa imukuppitissini ja ottaa sähkövälineen taas käyttöön. Nyt saankin sähköä suoraan nänneilleni ja sepäs vasta saakin minut värähtelemään ja ulisemaan. Olen pyrkinyt olemaan hiljaa, sillä vaikka Valtiatar vapautti minut suupallostani aiemmin, ei se ollut lupa alkaa metelöidä. Kumpikin nännini saa vuoronperään lisää sähköä, välillä on pieni tauko ja sitten homma jatkuu. Tässä huomaankin kuinka herkkiä nännit voivat olla…

Siirryn kontilleni ja Keiju asettuu istumaan selkäni päälle puristaen reitensä tiukasti kroppaani vasten varmistaen näin etten karkaa mihinkään, samalla kun alkaa ensin kevyesti läpsimään kämmenillään peppuani. Iskut muuttuvat hiljalleen vaativimmiksi ja saavat minut hieman jo äännähtälemään. Pian hän ottaakin hapsupiiskan käsiinsä ja sivaltaa sillä useita kertoja kumpiakin pakaroitani. Piiska osuu laajalle alueelle ja välillä reitenikin saavat oman osansa. Vaistomaisesti kroppa yrittää hakea suojaa, mistä saankin heti kuulla että ”Pysypäs paikoillasi”. Välillä iskuja kohdistuu myös kasseille mikä saa minut heti säpsähtämään voimakkaammin eikä paikoillaan pysyminen ollut ihan helppoa. Pepun piiskausta jatkuu tovi erilaisilla piiskoilla kunnes Keiju toteaa että lienen saanut tällä kertaa tarpeeksi sitä. Pakaroita ainakin kuumottaa ja istuma-asentoon siirtyminen hieman tuntuukin takalistossa.

Hetken päästä olen taas selälläni ja Keiju asettuu haarojeni väliin painaen reiteni voimakkaasti erilleen toisistaan. Saan jälleen lisää piiskanläpsyjä kiveksilleni, sähköä unohtamattakaan. Hän tekee minut suorastaan hulluksi tuon sähkön kanssa, rimpuilen ja melkeinpä voihkin tuosta tunteesta kun sähkö kärventää pallejani. Suorastaan haluan lisää tuota vaikka se samalla hieman kipeää tekeekin. Kun tulee pieni tauko, huohotan voimakkaasti ja tunnen kuinka voimat ovat vähissä, mutta ei se vielä tähän loppunut.

Keiju hakee siveysvyön avaimen ja irrottaa vyön päältäni. ”Tämä oli vähän tiellä”, toteaa Keiju ilkikurisesti siveysvyöstäni samalla kun nappaa pallini voimakkaaseen puristukseen. Siinä olen hänen otteessaan enkä mitään mahda ja kassit ovat kovilla. Aikani kiusattuaan minua Keiju päättää antaa myös hieman nautintoa alkamalla runkkaamaan munaani. Hän toteaakin että ”Katsotaan suostutko laukeamaan, jos et niin siveysvyö lukitaan päälle kuukaudeksi”.  Koko tilanne alkaa kiihottamaan sen verran paljon että ei siinä kauaa mennyt kun koko kroppani alkaa tärisemään ja laukean voimalla. Keiju tuo vielä sormensa suuhuni ja pääsen nauttimaan oman lastini mausta imiessäni hänen sormiaan puhtaaksi. Makailen vielä tovin väsyneenä ja pieni tärinä päällä kunnes Keiju vapauttaa minut siteistä ja nahkahupustani. Ja koska onnistuin laukeamaan en joutunut tällä kertaa takaisin siveysvyöhön.

Tagit

    Kategoriat

    ×