Asiakaskertomus: KEIJUN JA VILMAN YHTEISENÄ LELUNA

Valtiatar Keijun blogi

On sateinen torstai-ilta kun saavun Villikartanolle. Valtiatar Keiju saapuu avaamaan ovea ja kohta hänen perässään tulee myös Vilma Vallaton paikalle. Innokkaasti astun sisään vaikka samalla mietin jännittyneenä mitä nämä kaksi Valtiatarta ovatkaan varalleni keksineet. Riisun vaatteeni ja päälleni jää vainsiveysvyö. Pöydälle on kasattu nippu kahleita ja saan käskyn kiinnittää itse jalkakahleet. Kiinnitin yhden kahleen ja Keiju kiinnitti toisen kun katsoi ettei hommasta tahtonut tulla mitään. Sitten saan käsikahleet käsiini, Vilma kiinnitti kahleen vasempaan ranteeseeni ja Keiju oikeaan. Huomioni kiinnittyi siihen kuinka Keiju veti käteni ihan kiinni rintoihinsa… Pöydällä on vielä pikkarit jotka Keiju tunkee suuhuni ja kytkee suupallon varmistamaan että suu varmasti pysyy supussa. Katselen kuinka Valtiattaret tietävät selkeästi jotain mitä minä en. Tuossa heidän hymyilyssään on jotain maagista… Kohta Vilma alkaakin riisumaan housujaan ja riisuu pikkarinsa, ja saan ne kasvoilleni… ”Tintillähän taitaa yrittää alkaa muna seistä”, naureskeli Keiju. Molemmat Valtiattaret selkeästi huomasivat mitä siveysvyöni sisällä alkoi tapahtua ja tunsin kyllä sen itsekin sillä tilannehan oli hyvinkin kiihottava. Huomaamatta yritin vilkuilla Vilmaa hänen riisuutuessaan mutta luultavasti molemmat sen huomasivat.

Siirrymme kartanon aulaan jossa Vilma määrää minut polvilleni ja kädet ristiasentoon kroppaani vasten. Vilma ottaa nipun narua ja alkaa sitoa käsiäni niin että ne ovat kiinni kropassani. Huomioni kuitenkin kiinnittyy ihan muihin asioihin kun Keiju tulee eteeni ja nappaa pallini tiukkaan otteeseen. Unohdan täysin mitä ympärilläni tapahtuu sillä Keijun ote ei ole sieltä hellimmästä päästä ja hän vain virnuilee viattoman oloisena että ”mikäs Tintille tuli”, samalla kun kroppa hikoaa kuin olisi saunassa ja yritän vain kestää. Myös nännini kokevat Keijun tiukan otteen. Lopulta Keiju tukistaa minua kovaotteisesti ja tiedän että nyt on tosi kyseessä. Kun Vilma saa sidonnan valmiiksi, Valtiattaret määräävät minut maahan makaamaan. Yritän siinä taiteilla itseni makaamaan vatsalleni ja se onnistuu ilman isompia haavereita. Jalkani kiinnitetään aulan keskiosassa olevaan taljaan ja nostetaan siten että en käytännössä pysty mihinkään pakenemaan. Jalat ovat haara-asennossa ilmaan kahlittuna ja yläkroppa sidottuna joten siinä makaan vatsallani enkä karkuun pääse.

Keijulla ja Vilmalla tuntuu olevan oikein hauskaa kun he pohtivat mitä seuraavaksi tekisivät. Ja sitten pakarani ovatkin kuin rummut kun kumpikin alkoi läpsiä kämmenillä niitä. Ensin hellemmin mutta hiljalleen iskut voimistuivat ja muutama älähdyskin pääsi tukitusta suustani. ”Me vasta lämmitellään Tintti”. Keiju tulee polvilleen päälleni varmistaen että pysyn paikoillani kun Vilma vaihtaa välinettä ja tässä kohtaa alkaa jo tuntua enemmän. Tunnen kuinka kuola valuu suustani ja välillä koitan ulista ja rimpuilla. Ei auta, Keiju pitää tiukasti minut lattiassa, jalat on kahlittuna haara-asentoon taljaan joka nostettuna sopivalle korkeudelle, joten vaikka kuinka heilun niin perse pysyy avoimena piiskalle.

Keiju vaihtaa asentoaan ja pääni on aivan kiinni hänen haarovälissään… Melkoinen tilanne ja samanaikaisesti Vilma jatkaa piiskaamistani. Muutamat osumat saavat minut huutamaan tuskaani ja samalla Valtiattaret naureskelevat tukalalle tilanteelleni. Siinä koitan ulista pikkarit suussa, kasvoilla ja kasvot kiinni Valtiattaren haaroissa (voisiko parempaa tilannetta ollakaan?)… Välillä kumpikin päättää piiskata samanaikaisesti ja tiedän että istuminen saattaa tehdä kipeää huomenna.

Jalkani vapautetaan vain siksi ajaksi että saan kierähtää selälleni ja kohta jalkani ovat taas kahlittuna tuohon samaiseen taljaan, ja se nostetaan takaisin ylös joten olen taas asennossa mistä ei karkuun pääse. Asento paljastaa haarani täysin ja Keiju asettuukin eteeni ja hänellä on viherkasvi käsissään jonka laji ei jätä arvailujen varaan. Keiju alkaa hivellä tuolla kasvilla pallejani. Alkuun hellemmin ja se vain tuntuuu suorastaan hyväilyltä, mutta hiljalleen polttelu alkaa tuntua. Vilma asettuu päälleni haara-asentoon pitäen kroppaani paikoillani samalla kun Keiju painaa tuon kasvin suoraan palleilleni ja nyt alkaa tämä Tintti jo äännähtelemään. Nokkoset kyllä tekevät kipeää ja eikä se ihan jokapäiväinen kokemus ole saada niitä suoraan palleja vasten painettuna…

Vilma nostaa päätäni ylöspäin ja pääsen näkemään aitiopaikalta kuinka Keiju käsittelee nokkosia ja hivelee minua niillä. Katson samalla innostuneena ja pelonsekaisin tuntein mitä Keiju touhuaa ja välillä on vain pakko sulkea silmät ja yrittää kestää sillä kyllä se kipeää tekee. Samalla Valtiattaret vain naureskelevat. Heillä tuntuu olevan kovin hauskaa minun kiusaamiseni kanssa. Ja mikäs minulla tässä ollessa kun olen taas Vilman pepun alla. ”Mitenkäs hän turvasanaa tässä huutelee kun suu on tukittuna”, kuulen Vilman pohtivan samalla kun yritän vain kestää kun alapääni on ihan avoimena käsittelylle”, ja samalla Vilma painaa reisiään tiukasti päätäni vasten. Palleja polttaa!

Valtiattaret haluavat saada pallini vielä paremmin esille joten Vilma kumartuu ylleni ja sitoo narulla kassini ja narun toinen pää kiinnitetään samaiseen taljaan jossa jalkanu jo ovat kiinni. Liikkumavara pienenee entisestään sillä puristus voimistuu heti jos yritän vähänkään päästä karkuun. En edelleenkään näe muuta kuin Vilman pepun ja odotan vain mitä tuleman pitää sillä Keiju on selkeästi mielipuuhassaan. Kohta hän nappaakin palleistani voimakkaasti kiinni, puristaa ja venyttää enkä voi kuin avuttomana ulista. Vilma nostaa jälleen päätäni siten että näen mitä tapahtuu. Keijulla on piiska jolla hän naputtaa päättäväisesti pallejani ja painelee niitä sen kärjellä. Välillä on ihan pakko sulkea silmät ja yrittää kestää, samalla mielenkiinto siihen että näen mitä ympärilläni tapahtuu on suuri joten on pakko jälleen vilkaista. Keiju katsoo minua tuimasti ja kyselee ”Oliko Tintillä jotain sanottavaa?”. Pudistan vain päätäni alistuneena kun en puhuakaan pysty, kun pikkarit ovat yhtä suuni tukkeena. Ja piinani jatkuu samalla kun Vilma puristaa taas pääni tiukasti polviensa väliin pitäen minua paikallaan ja estäen jälleen näkökenttäni.

Keiju irroittaa narun palleiltani ja tapahtuu jotain ihan odottamatonta, sillä laukean ilman varsinaista orgasmia ja Keiju ihmetteleekin miten hänen kumihanskansa ovat yhtäkkiä ihan mällissä… Tilanne ja siveysvyö tekivät tehtävänsä. Itse olen tilanteesta ihan yhtä hämmentynyt.

Lopulta pääsen tukalasta asennostani irti. Keiju auttaa minut ylös sillä ylösnousu on haasteellista kun yläkroppa on yhä sidottuna ja koko kroppa muutenkin tärisee. Pääsen nojaamaan pukin päälle ja näiden naisten keskustelujen perusteella ei tarvitse kauaa päätellä mitä on tapahtumassa. Näen kuinka he asettelevat strap-on vöitään päälleen. Vilmalla on vähän pienempi kulli lantioillaan ja Keijulla taasen pykälää suurempi. Keiju irrottaa suupalloni ja saan pikkarit pois suustani ja ne ovat täysin kuolatut ja sotken samalla kuolallani pukin ja varmaan lattiankin. Tuo ei miellytä Valtiattaria ja tiedän että tästä saattaa jonkinlainen rangaistus tulla…

Vilma siirtyy taakseni ja Keiju tulee eteeni, ja siirtää yhä kasvoillani olevia Vilman pikkareita hieman sivuun. Kohta tunnen kuinka Vilman kulli pureutuu peppuuni ja samalla suuni saa täytettä Keijun kyrvästä. Ja suorastaan liikumme tahdissa kun Vilman työntöjen mukaan otan suihin Keijulta… Kuola valuu ja kakomisrefleksikin on lähellä kun Keiju muutaman kerran työntyy hieman voimakkaammin suuhuni ja samalla vain nautin mitä takanani tapahtuu… Saan myös pepulleni jokusen läimäisyn avokämmenellä ja huomaan kyllä että Vilman kynnet ovat terävät kun ne pureutuvat aroille pakaroilleni…

Kohta osat vaihtuvat ja Vilma siirtyy eteeni samalla kun Keiju lisäilee liukkaria jotta hänen isompi värkkinsä mahtuu sisään. Ja pelonsekaisin tuntein katselen tuota Vilman vehjettä sillä ei välttämättä paikkani ole olleet ihan täysin puhtaat… Mutta pettymystähän en halua tuottaa joten muna suuhun samalla kun Keiju porautuu peppuuni ja homma jatkuu. Imen ja nuolen kullia puhtaaksi samalla kun nautin mitä takanani tapahtuu… Kun homma lopulta loppuu lysähdän voimattomana makaamaan pukin päälle mutta tämä ei ollut vielä tässä.

Olin sotkenut paikkoja joten nyt oli sen rangaistuksen aika ja Valtiattaret katselivat piiskoja mitä käyttäisivät. Näin kuinka Vilmalla on ilmeisesti jokin vyö käsissään samalla kun Keiju tulee pitämään minusta kiinni etten varmastikaan pääse karkuun. Ja kohta alkaa läimäytyksiä tulemaan. Paikat jo valmiiksi arat ja osa iskuista tulee sellaisella voimalla että vain huudan avuttomana, eikä ne pikkaritkaan ole enää vaimentamassa metelöintiäni. Valtiattaret keskustelevat mikä olisi kiva väline ja kohta tunnen kuinka kumpikin on takanani piiskaamassa eri välineillä ja eri tahtiin joten en pysty yhtään ennakoimaan saatika pelkäämään mitä on tulossa kun joka puolella tuntuu. Hiljalleen iskut koventuvat ja varmaan koko kartanossa kuuluu kun huudan…

Vilma nappaa jonkun uuden piiskan käsiinsä samalla kun Keiju siirtyy pitämään minua paikoillani ja heidän puheidensa perusteella alkaa jo hieman pelottamaan. Nyt onkin sellainen väline mikä saa minut huutamaan tuskaani joka osumalla. Saan muutaman iskun ja Keiju toteaa että vielä 3 ja yritän valmistautua siihen. Ensimmäinen osuu ja sattuu ihan helvetisti. Pienen tauon jälkeen toinen osuu ja huudan jälleen. Odotan kolmatta… Vilma iskee varmaan 5-10 hämäysiskua joiden äänet vain pystyn kuulemaan kunnes lopulta se osuu kohteeseensa ja päästän viimeisen huutoni. Tämän jälkeen lysähdän voimattomana ja pukin päälle…

Nousen ylös ja Vilma alkaa avaamaan köysiäni. Kuvittelen että sessiomme on loppumassa ja olen yhtä hymyä, kun edessäni oleva Keiju toteaa että ”Älähän Tintti vielä hymyile” ja nappaa pallini tiukkaan puristukseen. Kirjaimellisesti kyseessä on loppurutistus ja sinnittelen vaikka alankin hiljalleen kyyristymään tuon otteen edessä samalla kun Vilma jatkaa köysien irrottamista, ja samalla naureskelee millaiset jäljet jo niistäkin tuli selkääni.

Kotiin ajaessa olo on yksinkertaisesti onnellinen ja samalla haaroissa vielä kihelmöi se nokkoskäsittely…