Asiakastarina: Tintti ja Keiju koulutyttöinä

Valtiatar Keijun blogi

Soitan jännittyneenä Keijun ovikelloa. Edellisestä sessiostamme on kulunut jo pitkä tovi. Vastassani on saparolettinen koulutyttö-Keiju jolla on päällään musta avonainen paita, tumma ruutuhame ja mustat polvisukat joissa vielä jokin punainen rusetti. Luovutan siveysvyön avaimen hänelle ja riisun päällysvaatteet. Keiju jo uteliaana kyseleekin mitäs siellä alla on kun olin vihjaillut että laitan osan asusteestani jo kotona päälle. Valkoiset stay-upit, sukkanauhaliivit ja rintsikat olivat jo valmiiksi päällä. Kaivoin laukustani vielä loput tarvikkeet. Täytettä rintsikoihin, valkoinen toppi, punainen ruutumekkohame, kravatti ja valkoiset korkkarit. Tunnen kuinka Keiju katselee minua ja vaikuttaa tyytyväiseltä. ”Tuo hame ei takaa paljoa peitä, hyvä”, hän myhäilee. Keiju määrää minut peilin eteen ja antaa vielä punaisen peruukin käsiini mutta kun sählään sen kanssa, Keiju ottaa ohjat käsiinsä. ”Polvillesi tuohon”. Olen Keijun edessä kun hän asettelee peruukkia päähäni. Nenäni melkeinpä kiinni hänen rintojensa välissä kun hän tarkoituksellisesti tulee aivan kiinni minuu ja siveysvyö käy todella ahtaaksi. Hän ottaa vielä huulipunan käsiinsä ja antaa minulle pikaisen ehostuksen. ”Odotan että tuosta punasta jää jäljet kulliin sitten kun otat sitä suuhusi”.

Nyt asukokonaisuuteni on valmis ja Keiju nappaakin kameransa esiin. Osassa poseeraan seisaalteen ja osassa olen kontillani lattialla katse kohti maata. Muutaman kaverikuvankin otimme. Myöhemmin kuvat nähdessäni etenkin yksi kuva nappaa minut otteeseensa kun tuntuu että Keiju tuijottaa ruudun läpi suoraan minua silmiin.

Tähän lempeys loppuikin. ”Käsi tänne”, Keiju määrää ja kiristää kahleen oikean ranteeni ympärille. Sama toistuu vasemman ranteen osalta. Kahleet ovat tiukasti kiinni sillä joskus olen onnistunut tuollaisestakin luiskahtamaan karkuun. Nyt siihen ei ole mahdollisuutta. Keiju määrää minut ylös ja x-ristiä vasten. Hän kiinnittää käsikahleeni hakasillä ristillä oleviin ketjuihin ja määrää jalkani levälleen jotta jalkakahleet saadaan tiukasti paikoilleen.

Keijusta vaistoaa että tätä hetkeä hän on odottanut. ”Sä olet siis katsellut muita tyttöjä”, Keiju kyselee tiukasti. Tuo ei tuntunut kysymykseltä johon pitäisi vastata ja odotan vain mitä seuraavaksi tulee kun hän valikoi piiskavalikoimastaan jotakin. ”Nyt keskitytäänkin ensin yhteen pakaraan ja vasta sitten siirrytään toiseen”. Keiju nostaa hieman hamettani vaikka totesikin aiemmin että ei se tainnut paljoa peittää muutenkaan.

Keiju otti yhden läpsyttimen ja kävi vierelläni näyttämässä sitä, ja alkoi sillä läimimään hempeästi oikeaa pakaraani. Kevyeltä vielä tuntuu. ”Mites sä Tintti olet vielä niin hiljaa?”. Tiesin jo vastatessani ”On niin lempeää”, että kohta alkaa tapahtua. Eikä Keijulta jäänyt huomaamatta että tuo oli suorastaan pientä brättäilyä. Keiju lisää voimakkuutta ja alkaa jo hieman tuntumaan mutta olen vieläkin hiljaa. Hän vaihtaa välineensä jonkinlaiseen raippaan. Tuo tuntuu jo joltakin mutta vieläkin yritän olla hiljaa. Jossakin kohtaa se vain alkaa pureutumaan ja suustani pääsee jo hieman ininää. Keiju vaikuttaa tyytyväiseltä ja lisää tahtia. Nyt alkaa jo tuntua vaikka Keiju muistuttaakin että vielä lämmittelemme eikä tämä vielä voi sattua.

Hän tuo näytille seuraavan välineen. Tuo muistuttaa sitä pamppua johon sain tutustua taannoisilla sexhibition-messuilla ja nyt alkoi hieman pelottamaan. Keiju alkaa läimiä ja joka isku tuntuu pureutuvan syvälle ja tekee kipeää. ”Mähän sanoin sulle että jos olet ole hiljaa…”, samalla kun edessäni lattialla olevasti peilistä näen kuinka Keiju riisuu pikkarinsa. ”Suu auki!”, ja hän tunkee ne suuhuni. ”Jos ne ei siellä pysy teippaan suusi kiinni”, Keiju sanoo painokkaasti.

Hän jatkaa pamputtamistani oikeaan pakaraan. Käteni ovat jo tovi sitten kahleiden sallimina hakeutuneet x-ristin yläpäihin hakemaan tukea varuiksi. Korkkarit ovat liukkaat ja olen varautunut jos jalka sattuisi lipeämään vaikka onkin sidottuna kiinni. Mutta nyt tunnen että tarvitsee takertua kunnolla kiinni. Koko kroppa tärisee ja ulisen pikkarien läpi kun Keiju pamputtaa pakaraani. Kroppa alkoi jo hikoilemaan kun hän lopettaa ja tunnustelee että nyt tuntuu lämpimältä. Tunnustelulla tarkoitan että hänen kyntensä uppoutuvat minuun ja se tuntuu melkoisesti kun paikat ovat hellänä.

Myöskin pallini saivat tuntea tuon koulutytön kosketuksen tai pikemminkin puristuksen. Pelkkää ulinaa kun hän vain nauroi että sattuiko se. Ja samalla kynnet pureutuvat voimakkaasti vielä kylkiini ja selkääni.

Keiju vaihtaa alkuperäiseen läpsyttimeensä ja aloittaa saman operaation toiselle pakaralleni. Tällä kertaa hänellä vaikutti ehkä olevan hieman kovempi tahti sillä aloin jo aiemmin inisemään ja kroppa tärisi jo kovasti siinä kohtaa kun sain maistaa seuraavasta raipasta. Hän vain nauroi kun sai kiusata minua ja itse en mahtanut tilanteelle mitään. Kroppa tärisi ja yritin vain pitää kiinni mistä voin. Takaraivossa pelko että kohta se pamppu tulee sieltä. Ja sittenhän Keiju otti pampun ja pamputti vasemman pakarani helläksi niin että varmasti tuntuu. Yritin päästä karkuun ja huusin mutta ei siitä hyötyä ollut. ”Kyllä täällä jo alkaa vähän näkyä jälkiä”. ”Vielä kolme”, ja sitten tuli viimeiset pamputukset nopeaan tahtiin.

Sain hetken hengähtää ja takapuoleni on hellänä kun Keiju tuo jo tuo seuraavan piiskan näytille. Nyt näytti jo kunnon nahkaruoskalta ja alkoi pelottamaan kun hän otti muutaman askeleen taaksepäin. Tuo selkeästi vaatii jo hieman tilaa. Sain kokea läimäytyksiä eri puolelle kehoa ja tuskissani yritin kestää. Niitä tuli perseelle, reisille, selkään ja tuo ruoska vielä pureutui kropan ympärille. Kyyneleet silmissäni ulisin, väänsin kroppaani sen mitä pystyin riippuen mihin osumat tuli ja puristin tiukemmin kiinni x-ristin yläosista. Toivoin tämän loppuvan mutta Keiju vain jatkoi ja yritin keskittyä kestämään tämän kaiken.

Kun piiskaus loppui tuntuu että lysähdän vain paikoilleni hetkeksi mutta tämä on vielä kaukana lopusta, sillä ei kauaa mene kun kouluystäväni jatkaa kiusaamistani. ”Katsotaan paljonko sä kohta huudat”, ja ajatuksissani nousen varpailleni kun fyysisesti korkkarit eivät oikein sitä mahdollista. Katson kun Keiju ottaa jonkinlaisen piikkipyörän esiin. ”Pidetään nyt tämä vielä toistaiseksi päällä”, Keiju viittasi siveysvyöhön.

”Eihän tuo nyt mitään erikoista ole”, mietin itsekseni mutta tiesin että tässäkin on varmasti jokin Keiju-twisti. Ja niin olikin. Keijulla oli jonkinlainen sähkölaite jonka läpi sähkö virtasi tuon piikkipyörän läpi. Hän antoi minun hetken varautua testaamalla laitetta reidelläni jonka jälkeen alkoi hivelemään minua haaroista. ”Ethän sä tunne mitään”, ja Keiju lisäsi hieman voimakkuutta. Nyt tunsin jotain voimakkaampaa. Keiju hiveli minua haaroistani, kullliltani siveysvyön läpi, reisiltäni… Nautin oikeastaan vain ja hän huomasi sen ja lisäsi vielä voimaa. Aloin varautumaan…

Tuo piikkipyörä meni alkuun pitkin reisiä ja sekin jo tuntui kovasti. Nyt voimakkuus oli sellainen että varmasti huudan kohta. Keiju siirtyi lähemmäs arkoja alueita ja viritin kroppani äärimmilleen ja yritin inistä pikkarien läpi kun tuo laite kiersi palleillani ja kullillani. Siveysvyö oli päällä mutta ei se kyllä suojannut tuolta. Huusin sen mitä pystyin mitä suussani olevilta pikkareilta pystyin samalla kun tuntui kuin jokin porautuisi suoraan ihon läpi.

Keiju vapautti minut x-ristiltä vain asettuakseni lattialle polvilleni. Käsikahleet kytkettiin x-ristin alaosiin ja kaulaani sain kaulapannan jonka hän kytki joka kulki ristin alareunassa ketjuun. ”Sä oot niin hyvännäköinen siinä perse pystyssä että mäpäs nappaan susta kuvan. Ties vaikka laittaisin nettisivuilleni ja kaikki näkisivät millanen narttu Tintti on”. Siinä polvillani perse pystyssä makoilin kun Keiju nappasi muutaman kuvan. Pakarat punaisena ja peppu valmiina ottamaan jotakin sisäänsä…

Keiju testailee hieman paikkoja ja taisi useampi sormi upota sisään melkolailla heittämällä. Jännittyneenä odotan mitä tuleman pitää kun hän strappia sisääni. ”Olisi pitänyt ottaa se isompi”, Keiju siinä tuumaili samalla kun työntyi hiljalleen sisääni ja lisäsi hiljalleen nopeutta työntöihinsä. Siinä huohotin kahlittuna ja aloin nauttimaan. Tunsin ja näin kun kuola vain valui suustani lattialle pikkareista huolimatta. Muutaman kerran älähdinkin kun hän työntyi todella syvälle, tai ainakin se siltä tuntui. Minulla ei ollut mitään käsitystä minkä pituinen dildo hänellä strappiinsa oli kiinnitettynä mutta kyllä se pitkältä vaikutti. Koon puolesta Keiju ei silti vaikuttanut olevan ihan vakuuttunut kun hän lopulta päättikin vaihtaa sen isompaan…

”Sylkäisepä nuo pikkarit ulos ja sanopa että Tintti on nussittava narttu”. Tein työtä käskettyä ja alistuneena sanoin juuri noin. ”No niin on!”, vastasi Keiju ja alkoi panna minua tuolla isommalla dildolla. Aloin olla omissa maailmoissani ja huomasin vain nauttivani tilanteesta. Huohotin ja siveysvyökin kävi ahtaaksi, ja tuli tunne että tähän voisi jopa lauetakin. Keiju antoi kyytiä ja keskityin enää vain vain nautintoon ja unohdin kaiken muun.

Kun tuo ihana hetki lopulta loppui, tiesin kyllä mitä olisi odotettavissa seuraavaksi. Keiju toi molemmat dildot eteeni ja määräsi puhdistamaan ne. Hän muistutti myös että pitäisi jotakin jälkiä jäädä huulipunasta. Kuuliaisesti tottelin ja siinä kontillani ollessani aloin ottamaan sitä pienempää suuhuni. ”Syvemmälle!”, määräsi Keiju. Yritin parhaani mukaan ja Keiju vaihtoi tuon isomman siihen tilalle. Yritin jatkaa samaan tahtiin mutta hän ei vaikuttanut olevan tyytyväinen ja alkoi puskemaan tahtia takaraivostani työntäen. Tuo dildo työntyi välillä poskeani vasten ja välillä kurkkuani vasten. Pieniä kakomisrefleksejä alkoi jo tuntumaan ja yritin varoa niitä. ”Syvemmälle”, Keiju painotti ja jatkoin työtä. Lopulta meinasi tulla oksennusrefleksi. ”No nyt oli sitä mitä halusinkin sulta”, samalla kun Keiju irrottaa otteensa.

Keiju irroitti kaulakahleeni ja vapautti käteni hetkeksi. Asetun selälleni ja kädet kiinnitetään jälleen ketjuihin, tällä kertaa ylöspäin sojottamaan. Hän hakee siveysvyön avaimen ja avaa lukon. Renkaan irrotus oli ”Keijumaisen hellä”, eli suorastaan revittiin irti ja tuntui että pallit murskaantuvat siinä yhteydessä. Huusin melkoisesti mutta lopulta rengas irtosi ja pääsin hetkeksi tuskallisesta tilanteesta. Vaikka lisää olikin tulossa. ”Katsotaan pystytkö pitämään jalat haarallaan vai pitääkö mun tehdä asialle jotakin”. Kohta tunnen taas sähkövirran reisilläni ja hetken päästä kullillani ja palleillani. Jalat alkavat vaistomaisesti hakeutua suojaamaan arkoja paikkoja. Keiju suorastaan ärähtää että nyt pidäpä ne jalat auki. Hän tulee toviksi polvilleen istumaan reisilleni ja pitää ne sillä tavalla tiukasti kiinni lattiassa ja jatkaa kiusaamistani.

Kohta Keiju onkin seisaallaan ja saan häneltä muutaman napakan potkaisun suoraan haaroihin. Huutoni vain lisääntyy ja yritän taas liikutella haarat yhteen siinä selälläni maatessani. Potkaisujen yhteydessä tunnen vielä sähkövirrankin ja hetkeksi nostan päätäni nähdäkseni mitä Keiju siellä oikein tekee. Sähkövirta kulkikin hänen jalkojensa läpi. Sähkö itsessään oli niin voimakkaalla että jo se sai minut ulvomaan tuskasta, mutta siihen vielä muutamia potkuja ja jalkapohjilla paineluita niin varmasti ei jäänyt kenellekään epäselvää että kipeää teki. Yritin parhaani mukaan kestää ja avata haarojani enemmän aina uusiksi kun huomasin vetäväni reisiäni yhteen. Helppoa se ei ollut ja kroppa taisteli vastaan samalla kun vielä tuli jokunen isku arkaan paikkaan.

Olin aivan puhki kun Keiju lopetti kiusaamiseni. ”Katsotaanpa onko tästä enää mihinkään”, tuumaili Keiju ja alkoi runkkaamaan väsähtänyttä kulliani. Olin niin väsynyt että ajattelin ettei tuo tuosta ihan heti heräile, mutta niin vain Keijun varmat ja taitavat otteet saivat minut vielä toimintakykyiseksi ja kohta kroppani alkoikin tärisemään siihen malliin että kohta tulee… Ja niin tulikin. Ajantaju tuntui katoavan kun huohotin ja nautin, ja samalla yritin pakoonkin. ”Onks paikat vähän herkkänä nyt?”, Keiju naureskeli. Hän kaapi mällini käsiinsä ja toi sormensa vielä putsattavakseni. Ja putsasi vielä kätensä lopuksi hieromalla kasvojani niin ettei varmasti yksikään kohta jäänyt ilman rasvausta… Tunsin olevani likainen ja käytetty narttu tämän kaiken jälkeen. ”Selibaatti kyllä sopii sulle”, kuulen Keijun sanovan ja mietin että eikai tuo tarkoittanut että hän pistää minut taas lukkoon, mikä ei kyllä huono ajatus olisi ollut. Mutta tällä kertaa jäin vapaaksi kunnes Valtiatar taas määrää lukon päälle.