HEALING WAXPLAY

Valtiatar Keijun blogi

Itselleni steariini (ja toki siihen liittyvä kaunis liekki) on ollut aina kiehtovaa ja ensimmäiset kosketukseni bdsm:n maailmaan kietoutuvatkin suoraan vahaleikkien maailmaan. 

Sen lisäksi, että tykkään käyttää kynttilävahaa esim yhtenä kipuleikkien muotona, olen itse viehtynyt sen rentouttaviin ja palauttaviin vaikutuksiin. Näistä ajatuksista, sekä Riina Accessories Waxplay- kurssin käytyäni aloinkin kovasti miettimään, millaiselle palvelulle ehkä ihmisillä voisi olla tarvetta ja mitä itse haluaisin heille tarjota. 

Miltä sinusta kuulostaisi, jos tekisin sinulle hemmottelevan ja palauttavan waxplay- hoidon, joka sisältäisi alkuun kehosi hierontaa ja sen jälkeen lämmittävän vahan hellivää- ja halutessasi myös hieman kivuliasta- kosketusta? Hoidon jälkeen voisimme vielä istuutua alas, halailla ja juoda teetä. Ikäänkuin palautua hoidosta yhdessä.

Vaikka olen tunnettu sadistisenakin dominana, minulla on aina ollut tarve hoivata ihmisiä. Haluan auttaa heitä ilmaisemaan itseään. Koen, että tämä on minulle hyvin luontainen tapa tehdä sitä.  

Waxplay- hoidon hinta on 250 € ja siihen tulee varata aikaa 90 minuuttia. Waxplayihin voidaan liittää seksuaalisia elementtejä halutessasi, käydään toiveesi tarkkaan läpi ennen tapaamista. 

Käytän ainoastaan Riina Accessories käsintehtyjä vahaleikkeihin tarkoitettuja kynttilöitä, joissa lämpötiloja löytyy 45- 95 celsiusasteen välillä. Aloitan vahaleikit aina pienimmästä lämpötilasta, joka on osoittautunut monelle todella miellyttäväksi.

Tule rohkeasti kokeilemaan 😉

Keiju

Tagit

    Kategoriat