Keiju valloittaa Tampereen ;)

Valtiatar Keijun blogi

Nyt se on totta- sekä julkista. Oma studiotila!

Kiertelin, kaartelin, haaveilin ja ihmettelin. Ja l√∂ysin! Siis paikkakunnan, johon haluan oman paikkani laittaa.Veri on vet√§nyt minua Tampereen suuntaan jo pidemm√§n aikaan monistakin eri syist√§ ja huomatessani kuinka k√§tev√§ss√§ kohtaa Tampere on ajatellen asiakassuhteitani, oli kuunneltava omaa intuitiota ja vain hyp√§t√§ kohti unelmaa. 

Studiotila ei ole suuri, mutta riitt√§v√§ ja aivan Tampereen keskustassa, junayhteyksien l√§heisyydess√§. Laitan kuvia tilasta heti kun se on valmis! 

Studio avaa ovensa 7.12. ja minun sessioihini pääsee heti 8.-11.12.Osa ajoista on jo mennyt, joten ole nopea mikäli haluat varata ajan noille päiville!

Olen Tampereella jatkossa siis v√§hint√§√§n yhden viikon kuukaudessa, jos en useamminkin. Osaan sanoa jo nyt, ett√§ n√§m√§ ovat jatkossa aina parillisia viikkoja ja ilmoitan joulukuun aikana ainakin talvikuukausien ty√∂viikot, jotta voitte aikoja varailla. 

Kun itse en ole Tampereen studiolla, löydät sieltä aivan upean kollegani Devi Sparklesin, joka on tämän studion toinen ihana omistaja. Tässä linkki hänen nettisivuilleen: https://www.devisparkles.com/ 
Devilt√§ saa my√∂s palveluita, joita minun valikoimissa ei ole. Nimitt√§in shampanjaa ja kaviaaria ja t√§t√§ varten valitsimme paikan, jossa on iso ja tilava pesuhuone ūüėČ

Huomioi myös, että olen edelleen tavattavissa aivan normaalisti myös Espoossa eli siihen ei tule muutosta. Sessiopäiväni ovat pääasiallisesti tiistai, torstai sekä perjantai ja Tampereen studion auetessa minulle saa parhaiten aikoja parittomina kalenteriviikkoina.

Sessioiden t√§yteist√§ talvea toivottaen, 
Keiju