Kevättä rinnoissa! Ja kuulumisia.

Valtiatar Keijun blogi

Alkuun, näitkö jo MTV Uutiset jutun, jonka tekivät minusta? Moni on kysynyt kuvia minun ja Devin Tampereen studiosta niin tässä jutun ohessa näkyvässä videossa vilahtaa myös Tampereen studiota. Tässä linkki juttuun: https://mtvgo.fi/ljxh3OX

Tampereella onkin toiminta pyörähtänyt kivasti käyntiin ja sen vuoksi olen valmis lisäämään työpäiviäni siellä suunnilla. Seuraavat suunnittelemani työviikot ovat 10 (ajat lähes täynnä), 14 ja 18, mutta haluan korostaa, että erityisesti vanhat tutut voivat aina pyytää sessioaikaa PARILLISINA kalenteriviikkoina ilmoittamieni päivien ulkopuoleltakin. 

Sunnuntait ja maanantait pidän aina vapaana eli näinä päivinä en sessioi. 

Espoon suunnilla olen tavoitettavissa sitten aina kun en ole Tampereella. Pääasiallisesti vähintään parittomat kalenteriviikot ti, ke, to ja pe. 

Isoja muutoksia on tulossa kun uusi sessiotilani rakentuu kesään mennessä. Toivon, että avajaisia päästään viettämään jo toukokuussa. Nyt olen saanut tilattua kalusteita varten materiaalit ja odottelemme niiden saapumista niin saa hitsaustyöt alkaa. Tähän tilavaan omakotitaloon, josta kinkystudio rakennetaan, on tulossa kaikkea roikotustaljoista sidontapöytiin. Haluan myös huomioida tyttöilijöitä tulevassa tilassa ja saada sinne niin kuvaustilaa kuin kattavasti vaate- ja muuta valikoimaa. Malttia vielä odotukseen, hyvä ei rakennus hetkessä. 

Kesää kohden mentäessä lisään työpäiviäni niin, että olen uudella studiolla tavattavissa myös lauantaisin. 

POLTTARIT BUUKATAAN KESÄKSI JO NYT. Ole siis ajoissa liikenteessä niidenkin osalta. 

Nähdään sessioissa, 

Keiju