PALJON ON TAPAHTUNUT

Valtiatar Keijun blogi

Paljon on tapahtunut sitten viime blogikirjoituksen. Studio Velvet on pyörinyt mallikkaasti ja tein sellaisen ratkaisun alkusyksystä, että pyysin Miss Eviliaan yhtiökumppanikseni Velvettiin ja tämä on ollut aivan upea päätös. Tulemme Evilian kanssa viemään Velvettiä pitkälle yhdessä ja tulossa onkin paljon erilaisia workshoppeja ja tapahtumia sessiotoiminnan lisäksi. Tutustu Eviliaan: missevilia.com

Studio Velvet edusti sEXHIBITION- tapahtumassa erittäin näkyvästi. Meillä oli messupiste, jossa riitti piiskattavia ja sidottavia koko messujen ajan. Minä hoidin Puuhalavalla juontopestiä ja kävimme Velvetin porukan kanssa myös päälavalla esiintymässä molempina päivinä. Erityiskiitos orjattarellemme Mimosalle, jota ilman mistään ei olisi tullut mitään <3 Kuvia messuesityksistä löydät täältä: Sexhibition 2023

HUOMIOITAVAA!

Huomaathan, että ennakkomaksutarjoukseni ei ole voimassa enää kuin marraskuun ajan. Toki sessio voi toteutua esim joulukuussa tai tammikuussa, mutta tarjous päättyy 1.12.23 mennessä. Mikäli et ole tietoinen tarjouksesta niin minulta on nyt saanut 90 minuutin session 60 minuutin hinnalla mikäli session on maksanut varauksen yhteydessä. Vaihtoehtona tälle on ollut säilytystunti tai meikki kaupan päälle kun maksaa session (minkä pituisen vain) varauksen yhteydessä. 

MITEN OLEN TAVATTAVISSA?

Olen tavattavissa Studio Velvetillä viikottain eli sessioajat ovat helposti sovittavissa. Laita vain viestiä ja kerro milloin pääsisit tulemaan. Päivystämistä studiolla en harrasta eli ajat kannattaa sopia viimeistään vuorokautta ennen. 

Tampereen studiolla minut on mahdollista tavata edelleen parillisina kalenteriviikkoina sopimuksen mukaan. Kuitenkaan ihan joka toinen viikko en sielläkään käy eli mitä aikaisemmin osaat ottaa yhteyttä ajanvarauksen tiimoilta, sitä todennäköisemmin aika sinulle saadaan. 

Ajanvarausasioissa pätee kuitenkin hyvä sanonta: aina kannattaa kysyä. Eli välillä saattaa sessioon päästä nopeallakin aikataululla, kysyjä ei ainakaan mitään menetä.

Toivottavasti tapaamme pian sessioissa!

Alkutalven terveisin,

Keiju

Blogin kuvat: Zer0orb