SESSIOKUVAUS

Valtiatar Keijun blogi

Oletko haaveillut, että saisit muistoja sessioistasi? Toki ainahan minä olen suostunut kännykällä näpsimään kuvia ja videoita, mutta se on aivan eri asia saada muistoja, joissa Valtiatar keskittyy juuri sinuun eikä toimi itse kuvaajana. Tällöin sinun on mahdollista saada Valtiatar mukaan muistoihisi ja kuviin taltioituu aitoja hetkiä ja ilmeitä. 

Kuvauspalvelu on lisähintainen ja kustantaa 150 €. Mielestäni tämä on hyvin kohtuullinen hinta työn määrään nähden 😉

Kuvauspakettiin kuuluu 6 editoitua kuvaa. Mikäli tahdot lisää kuvia, maksaa lisäkuvat 10€/kpl. 

Saat kuvat täysin omaan käyttöösi (huom! EI kaupalliseen!) ja Valtiatar tai kuvaaja ei käytä kuviaan omaan markkinointiin tai missään valokuvafoorumeillaan/somessa mikäli asiasta ei erikseen sovita eli mikäli tämä ei ole sinun oma toiveesi.

Kuvaaja on ilmaissut halunsa tulla muidenkin Velvetin Valtiattarien sessioihin kuvaajaksi kuin minun, mutta kannattaa laittaa suoraan sinun Valtiattarellesi viestiä ja tarkistaa onko kuvaus mahdollista hänen sessioissaan ja millä ehdoilla. Esim minulle kasvojeni näyttäminen/taltioiminen valokuviin sopii oikein hyvin, mutta en tällaista voi luvata kaikkien puolesta. Jokainen Velvetin tiloissa toimiva Valtiatar toimii omana yrittäjänään ja omin rajoin (ja hyvä niin, näin sen kuuluu ollakin!). 

Tutustu kuvaajaan instagramissa: photosofpasi

Ymmärtänette, että ne parhaat kuvat ei toki löydy Pasin instagramista kyseisen alustan sääntöjen takia, haha. 

TARJOUS KAHDELLE ENSIMMÄISELLE: 

Saat kuvauspalvelun -50 % hintaan (75€) mikäli minä ja kuvaaja saamme kuvat myös omaan käyttöömme ja tämän ko. palvelun markkinontikäytttöön. Tämä tarjous ei ole mahdollinen muiden Valtiattarien kanssa kuin minun. 

Let’s kuvataan,

Keiju