Studio Velvet

Studio Velvetin tiloissa työskentelee omina yrittäjinään seuraavat Valtiattaret.
Ota yhteyttä suoraan siihen Dominaan, jonka sessioon haluat päästä.
Kuvia studiosta löydät blogista. Studio Velvet sijaitsee pk seudulla, lähellä Espoota.

Vilma Vallaton

Vilma Vallaton on kiusoitteleva hurmuri, käskyttävä auktoriteetti ja hellästi hyväilevä rakastajatar. Pehmeän dominoinnin ammattilainen johdattaa sinut omasta arjestasi BDSM:n ja fetissien maailmaan. Vilma on myös shibari-sidonnan ammattilainen, jolta voit saada sidontasessioita ja yksityisopetusta.

045 783387 51 (puhelut vain torstaisin ja ajanvarauksella)

Miss Duality

Miss Duality on näyttävä, aistillinen ja elegantti domina vahvalla auktoriteetilla. Hänen luokse tullaan luopumaan kontrollista, nöyrtymään ja palvomaan. Hän tuottaa mielellään tuntemuksia: isoja & pieniä, kipua & nautintoa. Miss Duality nauttii toisten hallitsemisesta ja hänen sadistinen sekä salaperäinen luonteensa pääsee oikeuksiinsa, kun hän pääsee käsittelemään Sinua!

Miss Evilia

Saatanallisen lumoava Gootti-Valtiatar Evilia toteuttaa mielellään kieroimmatkin fantasiasi. Koroilla lähes kaksimetrinen Valtiatar pukeutuu mielellään nahkaan ja latexiin ja hänellä on pitkät, terävät kynnet.

Valtiatar Täti

Täti rakastaa kun sinä palvot hänen kehoaan samalla saaden verbaalista nöyryytystä osaksesi. Verbaalinen nöyryytys on Tädillä hallussa ja hänen sadistinen luonteensa keksii mitä mielenkiintoisempia tapoja nöyryyttää sinua.
Täti ei suvaitse sinun kävelevän. Sinun paikkasi on Tädin takana alastomana konttausasennossa. Toivoen että joskus saisit edes koskea Tädin tätä maagista persettä.

Minä, Valtiatar Keiju

Valtiatar Keiju saa sinut noyräksi pelkällä katseella. Tämä seksiä tihkuva muodokas sadisti ei pelkää koskea sinuun rajuillakaan otteilla. Keiju hallitsee sinua kehollaan sekä olemuksellaan ja sanalliset käskyt ne vasta sinut sekaisin saakin. Lempeämmän käsittelyn tarpeessa olevat taas kohtaavat hyvin leikkisän, tuhmia puhuvan hävyttömän kiusottelijan, joka ei koskaan saa tarpeekseen esimerkiksi sukkahousujen hivelystä puolin ja toisin 😉 Valtiatar Keiju haastaa sinut paljastamaan piilossa olleet halusi väittämällä, että on taatusti pervompi kun sinä.

Ota yhteyttä nettisivujen yhteydenottolomakkeella

Devi Sparkles

Devi Sparkles on dominoiva, sensuelli jumalatar, naurava sadisti sekä viettelevä fetissityttö.
Perinteisten BDSM-sessioiden lisäksi hän nauttii erilaisten fetissien ja roolileikkien toteuttamisesta.
Devin luokse voit tulla juuri sellaisena kuin olet, riippumatta sukupuolesta, ihosi väristä tai kehostasi. Deville tärkeintä on se mitä pääsi sisällä tapahtuu.

Domina Ajatar

Laaja kokemus BDSM:n ja seksuaalisuuden kirjosta sekä intohimoinen ote yksilöllisten elämysten tuottamiseen. Pitkä, tankotanssin vahvistama vartalo ja läsnäolon voima, jonka tunnet ihollasi. Taitava roolien haltuunotto ja intuitio, joka johdattaa uusien kokemusten äärelle. Muunmuassa tätä kaikkea on Domina Ajatar. Kivusta nautintoon, pelosta hersyvään nauruun – taianomaiset ja monipuoliset sessiot sekä lempeät aihekeskustelut onnistuvat hänen kanssaan turvallisesti. Antaudu Ajattaren vietäväksi!

Tällä hetkellä Ajatar ei ota uusia asiakkaita. Ajanvaraus on auki tutuille kontakteille.