STUDIO VENOM

Valtiatar Keijun blogi

Vihdoin se on julkista, Veikkolan studiomme uusi nimi: Studio Venom. 

Uudesta nimestä huolimatta toimintamme tai porukkamme ei muutoin ole kokenut muutosta. Jokainen palveluntarjoaja toimii studiolla itsenäisenä yrittäjänä eli yhteydenotot aina sille palveluntarjoajalle, jonka haluat tavata. Minä en toimi näissä minkäänlaisena välikätenä eli en vastaa sessiovarauksista enkä sisällöistä. Venomin tiloissa työskentelevät palveluntarjoajat tekevät bdsm- ja fetissi- sessioita. Palveluihin ei kuulu seksi. 

Tsekkaa upeat palveluntarjoajat.

Kuva lämminhenkisestä kuvauspäivästämme Venomin tiloissa. Kuvasta puuttuu Venomin porukkaan kuuluvat Miss Duality, Ella Täti ja Valtiatar Misse.

Muistutan vielä, että itse en enää ota uusia asiakkaita, mutta entuudestaan tutut (edes kerran aikaisemmin käyneet) ovat erittäin tervetulleita sessioihini. 

Seuraavat vapaat ajat Tampereella ovat 18.-20.4.

Veikkolaan Venomille voi kysyä vapaita aikoja jopa samalle viikolle; välillä tulee peruutuksia ja sessioon voi päästä päivänkin varoitusajalla. Varmempaa kuitenkin on olla hyvissä ajoin liikenteessä. Tällä hetkellä vapaita aikoja on Veikkolassakin vasta huhtikuun ekalla viikolla. 

Minulla on kuitenkin tulossa aivan uusi palvelukonsepti, johon on tervetulleita myös uudet asiakkaat. Nämä eivät kuitenkaan ole bdsm- sessioita vaan kyseessä on hieman hellemmät ja hoivaavammat, ei- seksuaaliset palvelut. Niistä lisää pian!

Auringon paisteesta ja keväästä nauttien,

Keiju

Tagit

    Kategoriat