Uuden studion avajaistarjous

Valtiatar Keijun blogi

Vihdoin aletaan olemaan siinä vaiheessa, että voin huokaista ja kertoa, että uusi studio on aukeamassa toukokuuksi. Studiolle on nyt tilattu häkkitila säilytystä varten, pöytä, johon voi sitoa monin eri tavoin, piiskauspukki, kaksi erilaista sidontatuolia sekä iso ja monipuolinen kaluste, jossa onnistuu niin roikotus kuin sitominen pysty- ja vaaka- asentoon. Vaikea näitä on kuvailla, tulette näkemään sitten. Kattokorkeus tilassa on 5 metriä. 

Paikka sijaitsee lähellä Espoota ja helpoiten pääset sinne omalla autolla. Parkkitilaa on pihassa ja tämä on siis omakotitalo, johon on helppo tulla huomaamattomasti. Selvitän myös halukkaille nuo julkisen liikenteen mahdollisuudet. Lähin bussipysäkki on noin 800 metrin päässä studiosta. 

AVAAN JO NYT VARAUSKALENTERIN TOUKOKUULLE JA HALUAN ANTAA TEILLE AVAJAISTARJOUKSEN: Mikäli varaat ajan jo nyt ja maksat sen ennakkoon, saat kaupan päälle haluamasi lisäpalvelun. Esimerkiksi tyttöilijät saavat meikkauksen/vaatetuksen veloituksetta tai sitten lisäpalvelu voi olla säilytys/vangitseminen. 

Ajanvarauksen teet helpoiten sähköpostilla valtiatarkeiju@gmail.com tai tutut voivat laittaa whatsapp- viestiä 0452594171.

Ymmärrätte varmasti, että tämän studiotilan rakentaminen ei ole ollut halpa homma, joten sponsorointi ja muu avustus on myös erittäin tervetullutta. Mikäli sinun on mahdollista tukea toimintaani sponsoroimalla, olethan yhteydessä minuun (yhteystiedot yllä).

Myös yhteistyökumppanit ja mahdolliset sisustus- ja tarvikesponsoroinnit ovat erittäin tervetulleita! Mikäli siis haluat lahjoittaa sessiovälineitä tai tehdä muunlaista yhteistyötä niin tiedät miten minut tavoittaa. 

Innolla odotan sessioitamme 🙂

Erittäin jännittynein ja innostunein terveisin,

Keiju

P.S Tampereen studio Devin kanssa jatkaa toimintaa normaalisti uuden studion auettua. Devi Sparkles on tavattavissa Tampereella aina parittomina kalenteriviikkoina. Minä taas parillisina. Eli ei huolta Tampere, teitä ei hylätä 😉