Veikkolan studio on kohta jo vuoden vanha

Valtiatar Keijun blogi

Kevät kolkuttelee vihdoin jo nurkan takana ja ajatukset siintää toukokuussa, jolloin Veikkolan studio täyttää jo yhden vuoden. Mielessäni on pyörinyt paljon vuoden takaiset ajat ja kuinka jännityksellä sitä odotti kalusteiden rakentuvan. Studiosta tulikin parempi kun osasin haaveilla ja moni on löytänyt vuoden aikana tiensä sessioon. 

Halu kehittää studiota pidemmälle pyörii jatkuvasti mielessä ja olemme studion porukan kesken alkaneet haaveilemaan kunnollisesta klinikkahuoneesta. Myös piha-aidat ulkosessioiden parantamista varten sekä viileä tyrmähuone yhden ulkovaraston tilalle ovat suunnittelun alla. 

Nämä toki vaativat jälleen säästämistä ja sijoittamista, joten en uskalla luvata mitään aikataulua. Olisi myös joskus hyvä oppia hetki nauttia työn hedelmistä sellaisenaan eikä jatkuvasti miettiä kehittymistä.

Minun ja Miss Evilian workshopit ovat ottaneet mukavasti tuulta alleen ja ensimmäinen of- sisällöntuottoon keskittyvä tapahtuma oli tunnelmaltaan lämmin ja tupa oli täynnä upeita malleja. Seuraava tapahtumamme on jo parin viikon kuluttua. Se on Domina- kurssi ammatinharjoittajalle. Kovasti on kysytty Domina- kurssia myös ei ammatinharjoittajalle ja tällainenkin varmasti järjestetään pian. Myös seuraava sisällöntuottajien workhop on tulossa maaliskuun lopulla. 

Minusta verkostoituminen ja yhteistyö kollegoiden kesken on antoisaa ja ihanaa. Se on yksi syy miksi nämä workshopit on itselle tosi mieluisia 🙂

Niille, jotka ihmettelee miksi nettisivuilta on poistunut Veikkolan studion välilehti niin se johtuu siitä, että tulemme aloittamaan studion seuraavan vuoden uudella nimellä. Mietimme jotain uniikkia ja kansainvälisestikin suuhun sopivaa nimeä. Huomasimme, että entisellä nimellämme oli useampi toimija Suomessa, mm. kauneuden hoitoon keskittyvä yritys Tampereella. Nimellä löytyi myös useampi firma ulkomailta. 

Muistutan myös, että en itse ota enää uusia asiakkaita vastaan. Minulta voi kysellä suosituksia hyvistä palveluntarjoajista. Minulla jo aiemmin käyneet ovat tietysti edelleen hyvin tervetulleita sessioihin kanssani! 

Iloisin terveisin,

Keiju

Tagit

    Kategoriat