Studio Venom

Studio Venomin tiloissa työskentelee itsenäisinä yrittäjinä seuraavat BDSM- ja fetissisessioiden palveluntarjoajat. Otathan yhteyttä suoraa siihen palveluntarjoajaan, jonka palveluista olet kiinnostunut. En toimi viestin välittäjänä tai vastaa kenenkään ajanvarauksesta enkä sessioiden sisällöistä. Olethan tietoinen, että BDSM/fetissi- sessiot eivät sisällä seksiä.

Katariina Suuri

Katariina edustaa hieman klassisempaa naiskauneutta. Hän rakastaa palvomista ja näyttää mielellään missä alaistensa paikka on. Hänen hovissa ei pelleillä. Hänellä on ystävälliset piirteet, mutta  älä anna niiden huijata. Hänestä löytyy myös pieni sadisti. Elämä hovissa käy välillä tylsäksi ja siksi hänellä täytyy olla leluja.

Miss Evilia

Saatanallisen lumoava Gootti-Valtiatar Evilia toteuttaa mielellään kieroimmatkin fantasiasi. Koroilla lähes kaksimetrinen Valtiatar pukeutuu mielellään nahkaan ja latexiin ja hänellä on pitkät, terävät kynnet.

Ella Täti

Ella Täti on verbaalinen lahjakkuus ja sadistisella luonteellaan keksii kyllä sanoja joilla sinun pieni mielesi saadaan nöyryytetyksi. Vaikka verbaalisuus onkin hallussa, niin kyllä roolileikit ja kunnon fistaus/muut peppuleikit ovat Tädin sydäntä lähellä.

Ella Täti haluaa kuulla kun sinä kiihotuksissasi vaikeroit nyrkki annelissasi.

Tädillä on muutaman vuoden kokemus miesten nöyryytyksestä ja kidutuksesta, joten eiköhän teillä kivaa tule olemaan. Tai ainakin Tädillä.

Varaa aikasi Tädille s-misstresstati@gmail.com  tai laittamalla viestiä numeroon: 046 930 9607

En vastaa soittoihin ellei ole erikseen sovittu.

Minä, Valtiatar Keiju

Valtiatar Keiju saa sinut noyräksi pelkällä katseella. Tämä seksiä tihkuva muodokas sadisti ei pelkää koskea sinuun rajuillakaan otteilla. Keiju hallitsee sinua kehollaan sekä olemuksellaan ja sanalliset käskyt ne vasta sinut sekaisin saakin. Lempeämmän käsittelyn tarpeessa olevat taas kohtaavat hyvin leikkisän, tuhmia puhuvan hävyttömän kiusottelijan, joka ei koskaan saa tarpeekseen esimerkiksi sukkahousujen hivelystä puolin ja toisin 😉 Valtiatar Keiju haastaa sinut paljastamaan piilossa olleet halusi väittämällä, että on taatusti pervompi kun sinä.

Ota yhteyttä nettisivujen yhteydenottolomakkeella

Valtiatar Wanda

Olen Valtiatar Wanda, hallitsija. Näyttävä, heittäytyvä ja leikkisä sekä idearikas domina. Olen valmis moneen. Sytyn lateksista, öljystä ja leluista sekä sinun alistuvasta asenteestasi. Ota yhteyttä sähköpostilla valtiatarwanda@gmail.com

Orjatar Mimosa

Suloinen, viaton ja tottelevainen tyttönen vaiko Valtiattaren söpösti hymyilevä mutta julma pikku apuri? Haluatko päästä koettelemaan tottelevaisuuttani Valtiattaren opissa? Tai haluaisitko mielummin kokea mitä kaikkea olen valmis sinulle tekemään Valtiattaren käskystä?
Millaisen roolin juuri sinä haluaisit minulle sessioon? Ota yhteyttä haluamaasi Studio Velvetin Valtiattareen ja kysy yhteissessiomahdollisuutta. En tee sessioita ilman Valtiatarta.

Domina Ajatar

Laaja kokemus BDSM:n ja seksuaalisuuden kirjosta sekä intohimoinen ote yksilöllisten elämysten tuottamiseen. Pitkä, tankotanssin vahvistama vartalo ja läsnäolon voima, jonka tunnet ihollasi. Taitava roolien haltuunotto ja intuitio, joka johdattaa uusien kokemusten äärelle. Muunmuassa tätä kaikkea on Domina Ajatar. Kivusta nautintoon, pelosta hersyvään nauruun – taianomaiset ja monipuoliset sessiot sekä lempeät aihekeskustelut ja opetus onnistuvat hänen kanssaan turvallisesti. Antaudu Ajattaren vietäväksi!
Sessions also in English.

HUOM! Ajatar viettää talvet etelässä ja on tavattavissa Venomilla pääasiallisesti touko-syyskuussa. Ajanvarauksessa etusijalla ovat vakioasiakkaat, mutta uusia tuttavuuksia mahtuu kalenteriin toisinaan.

Domme Mysta

Olen henkisyydestä ja tantrasta kiinnostunut Domina. Minua on kuvailtu vahvasti intuitiiviseksi, empaattiseksi sadistiksi. Ajattelen kipua lahjana, jonka avulla voi kokea sellaisia uusia tuntemuksia, jotka mahdollistavat henkisen kasvun. Uskon, että rivo on pyhää ja päinvastoin, ja toteutan BDSM-sessioita rituaaleina. Kivun vastapainoksi tarjoan sessioissa hellyyttä ja turvaa. Myös täysin kivuttomat halailu- ja juttelusessiot ovat ihania.

Minut tavoittaa sähköpostilla dommemysta@gmail.com 

Vilma Vallaton

Vilma Vallaton on kiusoitteleva hurmuri, käskyttävä auktoriteetti ja hellästi hyväilevä rakastajatar. Pehmeän dominoinnin ammattilainen johdattaa sinut omasta arjestasi BDSM:n ja fetissien maailmaan. Vilma on myös shibari-sidonnan ammattilainen, jolta voit saada sidontasessioita ja yksityisopetusta.

045 783387 51 (puhelut vain torstaisin ja ajanvarauksella)

Miss Duality

Miss Duality on näyttävä, aistillinen ja elegantti domina vahvalla auktoriteetilla. Hänen luokse tullaan luopumaan kontrollista, nöyrtymään ja palvomaan. Hän tuottaa mielellään tuntemuksia: isoja & pieniä, kipua & nautintoa. Miss Duality nauttii toisten hallitsemisesta ja hänen sadistinen sekä salaperäinen luonteensa pääsee oikeuksiinsa, kun hän pääsee käsittelemään Sinua!

Domina Misse

Olen karismaattinen hienostunut ja huoliteltu +50 suomalainen nainen. Vangitsevaa olemustani korostavat siro vartaloni ja suuret upeat rintani. Komennan jokaista sessiotani arvokkuudella, auktoriteetilla ja syvällisellä ymmärryksellä vallankäytön dynamiikasta. Ohjaan sinut nautinnon, kivun ja kaiken siltä väliltä valtakuntiin, testaten rajojasi. Kypsän ikäisenä ja kokeneena naisena tuon jokaiseen sessioon viisautta ja asiantuntemusta. 

Kokeneen BDSM-harrastajan asiakaspalaute kuvaa hyvin antautumistani tälle taiteelle:

“Olet noussut todella korkealle ammattidominan tasolle. Osaat luoda sessioon valtavan hienon tunnelman. Sinussa on huikeaa karismaa ja dominana olet uskottava, vakuuttava ja luotettava. Varmuutesi orjan käsittelyssä on huippuluokkaa. Veit minut nautinnollisen reippaasti rajoilleni. Sinusta huokuu hienosti se kuinka nautit työstäsi. Tiukan otteen ohella saan nauttia ihanasta naurustasi. Mahtavaa sessiointia

Koe dominoivan naisen taidokkuus ja astu  BDSM:n lumoavaan maailmaan. Voit tutustua minuun tarkemmin kattavilla nettisivuillani.

Yhteydenotto sähköpostitse secretarymisse@gmail.com tai nettisivujen kautta dominamisse.com

Devi Sparkles

Devi Sparkles on dominoiva, sensuelli jumalatar, naurava sadisti sekä viettelevä fetissityttö.
Perinteisten BDSM-sessioiden lisäksi hän nauttii erilaisten fetissien ja roolileikkien toteuttamisesta.
Devin luokse voit tulla juuri sellaisena kuin olet, riippumatta sukupuolesta, ihosi väristä tai kehostasi. Deville tärkeintä on se mitä pääsi sisällä tapahtuu.