Vuosi 2022 lähenee loppuaan

Valtiatar Keijun blogi

Eletään jo marraskuuta 2022 ja on aika päivitellä hieman kuulumisia. Onhan ollut hulinaa tämä syys- talvi ja olen todella kiitollinen kaikille, jotka on käynyt sessioissani ja jotka ovat auttaneet minua eteenpäin. 

Sexhibitionit Helsingissä ensimmäistä kertaa koronan jälkeen olivat vauhdikas rypistys ja olin todella iloinen kun niin moni tuli meitä messuille moikkaamaan. Meillä oli siellä pieni osasto Domina Vilman ja Miss Dualityn kanssa, jossa ihmiset pääsi kokeilemaan häkki- säilytystä, shibaria ja hyvin monet tulivat piiskattavaksi 🙂 Osaston lisäksi kävimme päälavalla esiintymässä viikonlopun aikana yhteensä neljä kertaa erilaisin esityksin! Näistä esityksistä löytyy kuvia täältä.

Sexhibitionin vuoksi minua myös haastateltiin Ilta- Sanomiin, voit lukea jutun tästä: https://www.is.fi/viihde/art-2000009163902.html

Sexhibition 2022

Elo- marraskuun aikana minun tuli vierailtua sessioiden merkeissä Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Kiitos mahdollisuudesta Tampereella Martina, Jyväskylässä Emmanuella ja Oulussa Iira. Seuraavia keikkamatkoja en valitettavasti osaa vielä sanoa, mutta eiköhän ensi vuonna taas tule reissuun lähdettyä. 

Loppuvuoden vietän nyt vakipaikassani Espoossa, jossa sessiopäiväni ovat pääasiallisesti olleet tiistai, torstai sekä perjantai. EN PÄIVYSTÄ nykyisin lainkaan, joten sessiovaraukset kannattaa tehdä viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Vapaiden aikojen suhteen kuitenkin nopeat syövät hitaat. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta valtiatarkeiju@gmail.com. Toki whatsapp- viestit/tekstiviestit toimii myös (p. 0452594171), mutta minulla ei aina ole työpuhelin matkassani mukana sessiopäivien ulkopuolella. 

Mitä kuuluu stand up- haaveille, joku kenties miettii? Kirjoituskynäni käy vilkkaana ja olen käynyt paljon katsomassa stand uppia open mic- klubeilla. Välillä olen myös päässyt ammattilaisten keikoille. Olen huomannut, että suomalaiset koomikot ovat avuliasta porukkaa ja ovat valmiita auttamaan aloittelijoita. Kiitän myös heitä, joille ammattini ei ole ollut kauhistus vaan he ovat ottaneet minut vastaan ihan tavallisena Keijuna 🙂 Seuraavan kerran pitelen mikkiä ja testailen juttujani Helsingissä marraskuussa ja joulukuussa Tampereella. Tampereen keikka jännittää hirveästi, koska menen yhden idolini clubille. Noh. Näistä myöhemmin. 

Tiivistettynä: 

Vuosi lähenee loppuaan, viimeiset ajat menee nyt. Ota siis yhteyttä mikäli tahdot sessioon kanssani vielä tämän vuoden puolella. Aion jäädä pitkälle joululomalle joulukuun puolessa välissä ja palaan sitten hommiin vasta loppiaisen jälkeen. 

Hyvää alkavaa talvea kaikille, 

Keiju